Enthousiame is iets om te koesteren. Dankjewel !

Ik ben aangenaam verrast door het enthousiamse waarop mijn debuut AROMA wordt onthaald. De eerste meningen van recensenten beginnen binnen te druppelen en ik kreeg nooit eerder zoveel bemoedigende berichtjes en mailtjes.
Een oprecht dankjewel aan iedereen die AROMA nu al een warm hart toedraagt.

Reeds besteld, maar waar blijft mijn boek?

Naast al die positieve reacties krijg ik regelmatig de logische vraag van “waar het boek nu precies blijft.” AROMA is momenteel nog in druk en komt uit midden juni 2022. Dus, lieve mensen, als jullie het boek recent bij mijn uitgever Borgerhoff & Lamberigts hebben besteld, dank jullie wel. Jullie bestelling is in pre-order. Zodra AROMA gedrukt is, komen de bestelde exemplaren binnen de beloofde termijn jullie kant op. Sorry voor het wachten.

English? Italiano?

Ook mijn internationale vrienden en kennissen wil ik oprecht bedanken voor de interesse en het staan te popelen om AROMA in het Engels, het Italiaans of andere talen te kunnen lezen. De eerste editie van mijn debuut is – zoals dat normaal gaat – voorlopig enkel beschikbaar in mijn moedertaal, het nederige Nederlands van de lage landen. Een klein maar fijn taalgebied.

Van zodra de vertalingen in de taal van Dante, Shakespeare and the likes concreter worden, laat ik het met veel plezier weten. Ik kan alvast vertellen dat we van plan zijn er werk van maken.

Een lieve groet, en dank jullie wel !

Ann

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *