‘AROMA’ in Nieuwpoort op 9 en 10 juli 2022

In volle spanning tellen we af naar de komst van mijn roman AROMA. Want een boek blijft iets wat je wil vastpakken, voelen, ruiken en koesteren. Om het met de woorden van Leopardi te zeggen: “een goed boek is een metgezel waar je gelukkige momenten mee doorbrengt.”

Ook bij de eigenzinnige trattoria-enoteca Botticelli in Nieuwpoort willen ze de komst van AROMA niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Op zaterdag 9 en zondag 10 juli verwelkomt het Italië-minnende Botticelli mijn debuut AROMA op een aparte manier. Het Botticelli-team heeft speciaal voor deze gelegenheid een passend menu samengesteld. Met koffie in de hoofdrol. Er zijn twee opeenvolgende events: op zaterdagavond word je er verrast met een aangepaste dinner-formule en op zondag kan je er terecht voor de breakfast/lunch.

“Een goed boek is een metgezel
waar je gelukkige momenten mee doorbrengt.”


“Un buon libro è un compagno che ci fa passare dei momenti felici.”

Giacomo Leopardi (1798-1837)

Ik kom heel graag terug naar mijn geliefde stad aan zee om er te vertellen over AROMA en mijn passie voor Italië, want dat laatste is wat ik gemeen heb met Botticelli en zijn enthousiaste eigenaars.

Reserveren

Reserveren voor een van deze twee events bij Botticelli kan op 0475 78 59 69
Botticelli – Albert I laan 197 – 8620 Nieuwpoort.

Aroma wordt steeds concreter

Het AROMA-avontuur wordt steeds concreter. Het boek is momenteel in druk en vooruit te bestellen bij mijn uitgever Borgerhoff & Lamberigts. Vanaf midden juni ligt het in de Vlaamse en Nederlandse boekhandels. En voor wie begin juli zin heeft om naar het zeetje af te zakken, zijn er de Botticelli events.

Wil je de introductie van AROMA op een aparte manier meemaken, reserveer alvast je plek om je culinair te laten verwennen door Peter en zijn team. Borgerhoff & Lamberigts zorgt ervoor dat er een grote stapel boeken beschikbaar zal zijn!

Graag tot ziens op 9 of 10 juli in Nieuwpoort.
Ann

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *