Signeren: de kop is eraf

De op voorhand bestelde boeken komen overal vlotjes aan, heb ik gisteren begrepen uit de talrijke mailtjes en berichtjes die ik kreeg van vrienden en kennissen. Dank jullie wel allemaal. Ook voor de mooie foto’s die jullie me sturen. Ik voel me verwend.

De Gentse horeca leest mee.

Zelf heb ik vandaag het eerste exemplaar van AROMA gesigneerd. Bij Souvenir* en voor Souvenir, in Gent. Een culinaire plek waar de aroma’s van groenten en kruiden mij steeds opnieuw op verrassende en subiele manier weten te overweldigen. Dankjewel Joke en Vili !

Maar ook bij Roots, in het Patershol, dat andere pracht van een restaurant naar mijn hart, waar Nele en Kim alles weten over de weldaad van aromatische kruiden en groenten, staat AROMA al te prijken. En ja, ik heb een zwak voor de koffie van Roots. Waarschijnlijk de beste van Gent. En dat ligt aan de barista. Ooit kom ik op dat onderwerp nog eens op terug.

Misschien is het allemaal niet zo toevallig dat AROMA zich afspeelt in de wereld van de horeca. En dat sterke vrouwen er een centrale rol in spelen.

Dank jullie wel voor het enthousiasme voor mijn literair debuut.

1 comment / Add your comment below

  1. Beste Ann, zonet heb ik je 1ste roman Aroma uitgelezen. Prachtig zowel qua plot als historisch kader waarin het verhaal zich afspeelt. Er zijn menig passages waar je als (groot)ouder gegrepen wordt en die je echt raken. Zelf volg ik al 7 jaar italiaans aan het CLT te Leuven waar ik woon. Rome is idd een stad waar de geschiedenis aan je voetzolen kleeft als je door het centro storico wandelt, je ruikt er het verleden. Ook Firenze en voorzeker ook Bologna, Modena en Parma zijn mijn favorieten! Veel succes met je auteurscarrière.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *