De start van een nieuw hoofdstuk

Het is een tijdje stil geweest op mijn persoonlijke blog. Dat is niet zonder reden. Er is namelijk heel veel gebeurd de voorbije tijd: naast alle “business as usual” heb ik in 2020 een middeleeuws pand gekocht in het historische centrum van Rome, en heb ik er in het voorjaar van 2021 een consultancy bedrijf opgericht samen met vijf Italiaanse vrienden. Bovendien ben ik erin geslaagd om in deze bijzonder mooie stad het manuscript af te werken van mijn eerste roman, AROMA.

Auteurscontract getekend bij Borgerhoff & Lamberigts, Gent

Het manuscript, waar ik bijna vier jaar met hart en ziel aan heb gewerkt, is aanvaard door een uitgeverij waar ik graag mijn debuut aan toevertrouw, namelijk Borgerhoff & Lamberigts, in mijn thuisstad Gent.

Vanaf nu zal het allemaal heel snel gaan. In juni ligt AROMA in de Belgische boekhandel.

Een lieve groet,

Ann

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *