AROMA in de pers en bij recensenten

AROMA wordt gretig gelezen, vlot gesmaakt, duchtig besproken, enthousiast gedeeld en uitbundig gerecenseerd.

Een greep uit wat we de voorbije maand zagen passeren.

Een wervelende roman over liefde, moederschap, armoede, vriendschap en trouw. …
Galland woont in Italië en weet de Venetiaanse sfeer magistraal op papier te zetten. 
– Ineleest

AROMA, hét zomerboek van 2022.
De veelbesproken nieuwkomer onder de romans. Eéntje van eigen bodem overigens, dat op heel wat lovende woorden mocht rekenen.
– Libelle

Een van de mooiste boeken die ik dit jaar gelezen heb is: AROMA – Ann Galland. … Deze debuutroman van Galland is zo prachtig geschreven. Je waant je in de Italiaanse steden en ruikt de heerlijke koffie.
– Nathieleest

**** Het prachtige debuut van Ann Galland.
Een roman die doet dromen van Italië.

– Standaard boekhandel

Ik eindigde het boek met kippenvel en traantjes. … De Gentse Ann Galland heeft met haar debuutroman een prachtig verhaal neergepend, ik werd echt meegezogen in het verhaal van Alba. Niet alleen krijgt het boek 5 schoentjes, maar ik geef ze er nog een ster bij.
– Mijnboekenliefde

AROMA van Ann Galland staat gegarandeerd in mijn top 5 van 2022. Dit debuut verdient vele superlatieven. … Wie een zwak heeft voor een coming of age boek zal met veel plezier elk woord in zich opslaan. … De auteur is zelf woonachtig in Italië en dat merk je. Dit is zo’n waardevolle bijdrage qua sfeerbepaling. … Deze zalige roman heeft alles om heel wat harten te veroveren: sterke personages, een vleugje liefde, een sprookjesachtige setting, een fijn plot en een verhaal dat boeit van de eerste tot de laatste pagina. … AROMA is de debuutroman van Ann Galland, een zomerse, maar bijzonder sterke roman met intrigerende personages die bijblijven. Een aanrader van formaat!
– Decovermadam

Een levensverhaal over keuzes die gemaakt worden en de gevolgen daarvan. Liefde, geluk en verdriet wisselen elkaar af. Aanrader! 
Liensboekenkast

AROMA. Een verslavend mooie roman met Venetië als decor. … Een heerlijk verhaal, bevolkt door boeiende, fijn uitgewerkte personages van wie de levensverhalen op een geraffineerde wijze met elkaar verbonden raken. Hoofdstuk na hoofdstuk schuiven de prachtige puzzelstukken van het meesterlijk uitgesponnen plot naadloos ineen om een halve eeuw na de start van het verhaal tot een onwaarschijnlijke ontknoping te komen. …
Waarschuwing! Als je in ‘AROMA’ begint te lezen, zorg er dan voor dat je de komende 24 uur geen afspraken hebt, want, geloof ons, je zal het boek gegarandeerd in één adem willen uitlezen. 

– Cosidetto

Als je deze zomer één boek mee op vakantie neemt, laat het dan alsjeblieft deze zijn! … Het is lang geleden dat ik een roman las waar ik mezelf zo kon in verliezen en ik heb van elke bladzijde genoten! Een sterk debuut van Ann Galland, hopelijk horen we in de toekomst meer van deze auteur! 
– Valeriesboekenwereld

Ann Galland woont zelf in Italië en dat merk je gaandeweg meer en meer. 
– Ann J.

Ik huil niet snel bij het lezen van een boek, maar bij het lezen van AROMA heb ik toch enkele traantjes gelaten.
– Alexia

Zo goed weet Ann de Italiaanse sfeer, het dagelijkse leven en de Venetiaanse buurten te vatten, dat je zou denken dat de roman van de hand van een Italiaanse auteur is. …
Ann Galland is een begenadigd schrijfster met een fijne pen. …
Met Aroma heeft Ann Galland een ijzersterke debuutroman geschreven ie je deze zomer menig uur leesplezier biedt!

Gent leest

Ik kon dit boek moeilijk wegleggen en hoopt dat er snel nog meer boeken uitkomen van deze schrijfster!
– Ann D.

De thema’s die de schrijfster aanraakt worden niet uitgemolken, maar net genoeg aangeraakt om nieuwsgierig te blijven van pagina 1 tot pagina 402.
– Kaatje

Je voelt dat de schrijfster heel veel kennis heeft over Italië. Je krijgt de sfeer heel goed mee en kunt je helemaal inbeelden hoe Venetië eruitziet. 
– Evelien

AROMA, een wervelende roman die zin geeft om je koffers te pakken richting ‘La bella Italia’

AROMA, misschien wel het beste zomerboek van 2022

Galland wordt al vergeleken met bestsellerauteur Elena Ferrante.

(HLN)

Mijn hart is gebroken. Wat een verhaal. … Wauw, zo mooi geschreven. Het voelde alsof ik in Italië was.
Dit is zo’n verhaal dat me nog lang zal bijblijven. 
– Eleys_books

AROMA. Een aanrader voor deze zomer, toproman van straffe madam Galland.
– Jeroendm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *